200henriko.seLör 16 Feb

FEED-X

En webbplats om foderautomater för hästar. Ursprungligen gjort för att vara enkel och lättladdat, med tanke på kundkategorin, som väl kan förutsättas är relativt datorovan, samt ofta bor på landet där uppkopplingarna är tröga.

Ursprungligen gjorde jag hela denna webbplats. Där produktnamn, priser, information och bilder lagrades centralt så man lätt kunde lägga till nya produkter, ändra priser mm som slog igenom överallt, på alla sidor, samt på det beställningsformuläret.

När det väl anlitades en designer för att ta fram en grafisk profil för projektet, anlitades samtidigt en sk webbdesigner som tyvärr rev ner hela kåken bara för att sätta upp nya tapeter. Så nu sitter dom där och har problem med att priserna inte lätt kan visas och hållas uppdaterade på alla sidor.

Jo, jag hade ju gjort ett beställningsformulär också. Det kom dom väl på att det inte var så lätt att fixa i wysiwyg-verktygen. Så det fick jag sedan försöka baka in i designerns ramverk. Men förövrigt så har jag inget med denna webbplats kvalitet att göra längre.

FEED-Xs officella webbsida